Drukkerij de Gans

Familiedrukwerk

Huwelijk, geboorte of een uitnodiging. Voor al uw drukwerk kunt u bij ons terecht. U kunt verschillende collecties bekijken, waaronder enkele exclusieve! Wij gaan er met u graag  rustig voor zitten om u behulpzaam te zijn bij het maken van uw keuze. Uiteraard mag u de collectie kaarten mee naar huis nemen voor het maken van een besluit. Als u niet direct vindt wat u zoekt, kunt u deze omruilen voor een andere collectie.

Met onze jarenlange ervaring staan wij gerant voor uitstekend drukwerk. Aan jonge ouders bieden wij een supersnelle service: als u op werkdagen de geboorte van uw kind doorgeeft, kunt u de kaartjes nog dezelfde dag bij ons ophalen!

Uw voordeel

De kaart is uw keuze

Een aantal van onze vaste kaartenleveranciers biedt u de mogelijk om op hun site collecties te bekijken. Klik op een van de onderstaande links om een kijkje te nemen. Vindt u iets geschikts? Noteer dan de naam van de leverancier en het kaartnummer. Wij verzorgen dan de verdere afhandeling en bedrukking.

Nu 12% korting

Omdat Drukkerij De Gans haar familiedrukwerk diensten heeft uitgebreid, bieden wij u nu 12% korting op de drukkosten van uw geboortekaartjes, trouwkaartjes of uitnodigingen en overig familiedrukwerk.

Bijzonder rouw drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kaarten met speciale wensen of bijzondere vormgeving. Voor het gemiddelde rouw drukwerk kunt u uitstekend terecht bij de begrafenisonderneming. Maar soms is er een speciale wens ten aanzien van de kaart. Vaak al voordat het overlijden plaatsvindt. Wij kunnen u hierin op een juiste wijze in begeleiden en voorzien van net dat speciale drukwerk.

LinkedIn