Drukkerij de Gans

Duurzaam

Binnen alle werkzaamheden van Drukkerij de Gans staat het duurzaam ondernemen centraal binnen ons bedrijf. Dit betekent dat wij onze productie zo inrichten dat dit het milieu zo min mogelijk belast. Wij kopen al jaren FSC gecertificeerd papier in. Dit betekent grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen met respect voor de leefomgeving en zijn lokale, sociale en economische factoren.

Milieu

Drukkerij de Gans is een ‘groen’ bedrijf. Alle werkzaamheden in het bedrijf worden milieubewust uitgevoerd. Alle producten waar mee wordt gewerkt zijn verantwoord. Denk hierbij aan de biologische inkten en wasmiddelen die worden gebruikt tijdens het drukproces van uw producten.

Bewust ondernemen

Drukkerij de Gans is een familieonderneming die zich bezig houdt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Naast duurzaam ondernemen zijn wij betrokken met wat er in de maatschappij gebeurt. Sociaal en Cultureel zijn er in het bedrijf en in Amersfoort veel mogelijkheden om een bescheiden steuntje in de rug te geven. Als sociaal aandeelhouder van MatchPoint hebben wij kans gezien mooie en leuke projecten te ondersteunen.

 

 

LinkedIn